fbpx

Spar téjékoztató

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Tesco és Auchan áruházak különböző rendkívüli rendelkezéseket, intézkedéseket vezettek be az áruházaikat és az online vásárlást illetően. Mostani cikkünkben a SPAR áruházaira és online vásárlásra vonatkozó tájékoztatását ismertetjük röviden.

A SPAR áruházaia megszokott nyitvatartási rendben állnak a vásárlók rendelkezésére. 

A SPAR továbbra is azt javasolja, hogy a lakosság ne halmozzon fel otthonában feleslegesen sok élelmiszert! 

A vásárlók biztonsága

A SPAR megkülönböztetett figyelmet fordít a vásárlók biztonságára, és minden elvárható intézkedést megtesz a jövőben is. Javaslataik között szerepel, hogy ne csúcsidőszakban vásároljunk, illetve a kisgyermekeket hagyjuk otthon, ha megoldható a felügyeletük.

Ezen felül kérik még, hogy biztonságos távolságot tartsunk egymástól az eladótérben, főként a pénztár előtti sorban álláskor.

Javasolják a gyorsabb és biztonságosabb bankkártyás fizetést, illetve az önkiszolgáló pénztárakat.
Nagyon fontos, hogy a válogatható frissárut puszta kézzel ne fogjuk meg, használjuk ehhez a kihelyezett fogóeszközt vagy műanyag- illetve papírzacskót.

Változások a SPAR online shop működésében

A 2020. 03. 17-étől leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. 

A rendeléseink leadása során pedig jeleznünk kell, ha egészségügyi okok miatt zárt területről kérjük a kiszállítást, ugyanis a SPAR munkatársai a veszélyeztetett területekre nem léphetnek be.

Mennyiségi korlátozások áruházaink és a SPAR online shop esetében

A vásárlás során az alábbi mennyiségi korlátozásokat kell figyelembe venni, ezzel is segítve azt, hogy minden vásárló élelmiszerhez jusson:

❗️lédig termékek esetében 5 kg/termék

❗️darabban értékesített termékek esetében 10 darab/termék

/forrás: https://www.spar.hu/koronavirus-tajekoztato

Categories: