fbpx

Tesco Online Bevásárlás korlátozások

A koronavírus miatt kialakult jelenlegi helyzet miatt a Tesco új rendelkezéseket és limiteket vezetett be a Tesco Online bevásárlással kapcsolatban. Cikkünkben erről olvashattok részletesebben: 

❗️Limitált választék

Egyes kategóriákon belül maximalizálják a megvásárolható mennyiséget vásárlóként, azért, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez.

Fontos! Előfordulhat, hogy néhány termék esetében átmeneti hiány lesz, de azon dolgoznak, hogy minden nap újból feltöltsék az árukészletüket.

❗️Szállítási idősáv foglalása

Akár 3 hétre előre is lefoglalhatjátok az idősávot, a kosár tartalmát pedig a megelőző munkanap 23 óráig módosíthatjátok. Azt javasolja a Tesco, hogy foglaljatok előre idősávot, mivel a megnövekedett online forgalom miatt a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb fognak betelni.

❗️Kizárólag online fizetés

Veszélyhelyzet idején kizárólag online tudjátok a rendeléseiteket kifizetni. A Tesco rendszere csak a kiszállítás után vonja le a kártyáról a vásárlás összegét. 

❗️Kiszállítás bevásárlószatyrokkal

A Tesco arra kér titeket, hogy a rendelést papírszatyrokkal igényeljétek, hogy megvédjük egymást, hiszen így elkerülhető a személyes érintkezés.

❗️ Fontos információ önkéntes izoláció alatt álló vásárlóink számára

Ilyen esetben a Tesco kiszállító munkatársa nem lép be az otthonotokba. 

ÖSSZEGEZVE A LEGFONTOSABBAK: 

🔺 Rendelésnél tüntessétek fel a megjegyzésben, hogy önkéntes izoláció alatt álltok!
🔺 Fizessetek online!
🔺 A Tesco kiszállító munkatársa keresni fog titeket, hogy egyeztessétek az átadás pontos helyét és módját.
🔺 Válasszatok papírszatyrot a kiszállításhoz!

/forrás: https://tesco.hu/intezkedesek/

Categories: