fbpx

Auchan Online rendkívüli!

Rendkívüli tájékoztatást adott ki az Auchan Online Áruház az élelmiszer házhozszállításáról, melyben arról tájékoztatnak, hogy a jelenlegi árukiszállítási folyamataik nem teszik lehetővé a termékek kontaktusmentes átadását.

Éppen ezért a hatósági előírások betartása miatt nem adnak át rendelést olyan címen, ahol hatósági jelzés alapján járványügyi megfigyelés alatt álló személy tartózkodik. Így arra kérnek titeket, hogy a rendelés leadásakor ezt vegyétek figyelembe, illetve a már leadott rendeléseiteket ennek megfelelően töröljétek.

A megnövekedett rendelések miatt a következőkről tájékoztatnak még:

❗️Megteltek az élelmiszer szállítási kapacitásaik, így bizonytalan ideig nem tudnak új rendelést fogadni. Az időkapuikban látható információk valósak.❗️

A megnövekedett terhelés miatt előfordulhat az is, hogy bizonyos terméktípusokból helyettesítő terméket sem tudnak szállítani.

Az Info Centerük és az áruházak Vevőszolgálatai az online kereskedelemre vonatkozóan nem rendelkeznek további informcióval. Valamint az Info Centerben nem tudják a rendeléseket módosítani.

Ezek az Auchan Online Áruházának jelenlegi legfontosabb rendelkezései. Természetesen, ha változás történik a fent írtakban azt mi is megosztjuk veletek.

/forrás: https://online.auchan.hu/rendkivuli-tajekoztatas-elelmiszer-rendelesekrol

Categories: